SPORT

A mozgáshiány megviseli testünket és lelkünket egyaránt. A mozgásra, sportra, egészséges életre nevelés nem kezdődhet azzal, hogy az óvodás korú kisgyerekre folyton rászólnak, hogy üljön nyugton a kisszékén egy teremben. Végül annyira megszokja, hogy egész életében ülve is marad, mozgás nélkül.

Célunk: a sok mozgás, sportos életmód által olyan alapok lerakása, amely egészséges, erős egyéniségű és önbizalmú gyermekeket nevel.

A gyermekeknek minden nap kell mozogniuk, melynek leghatékonyabb formája a sportolás. A kisiskolásoknál közvetlenül kimutatható a tanulás eredményessége, és a rendszeres, aktív testmozgás közötti kapcsolat.

Tágas csoportszobák, tornaterem, valamint parkosított, sokféle játéklehetőséget kínáló biztonságos udvar áll rendelkezésünkre. A gyermekek napi testedzésének lehetőségét felszerelt tornaszoba biztosítja. A torna alapsportág. Napi rendszerességgel, a torna sporttal foglalkozunk. A torna alapok oktatása sok játékkal mesteredzők irányításával történik.

A torna napi gyakorlása és elsajátítása lehetőséget biztosít a különböző képességek kibontakozására, fizikailag és szellemileg megalapozza a később választott sportágat. A torna minden sport alapja. Gyakorlása az többi sporthoz kiváló alapot nyújt. A torna edzésekkel célunk a helyes testtartás kialakítása, egyensúlyérzék, koordinációs készség fejlesztése, erőnlét fokozása.

A fakultatív sportedzések helyszíneire úszásra, síelésre, és a szülők igényei szerint más sportedzésre heti több alkalommal, napközben rendszeresen elvisszük a gyerekeket.

A gyerekek biztonságos utazását, szerződéses partnerünkkel oldjuk meg, aki korszerű, biztonsági övvel ellátott kisbusszal, tapasztalt, óvatos sofőrrel rendelkezik.